SeneCura SeniorCentrum Šanov

Šanovské „ křeslo pro hosta“ a slečna Ivana Zídková

Mezi dobré tradice SeniorCentra v Šanově patří povídání s hosty z různých oborů, lidských činností a zájmů.  Do pomyslného „křesla pro hosta“ dnes usedla slečna Ivana Zídková, která představila svoji práci v televizním studiu v Ivančicích. Jejím koníčkem je také sledování filmů a hraní scének z těchto filmů. Klienti tak mohli hádat z kterého filmu je věta:“ zavřete oči, odcházím“, nebo „teto zde máš návod na pěstování záhorských růží“ a také písnička „prstýnek z lásky dala mi, teď leží na mé dlani“ a další podobné dotazy a písničky, jež naváděly k uhodnutí názvu filmu.

Také jsme vyzvídali, jaké jídlo má slečna Ivana v oblibě, kde se ji nejvíce líbí, nebo kam by jela do zahraničí. Překvapila nás její odpověď. Jela by ráda s maminkou do Paříže, ostatně její maminka přijela s ní a napovídala a doplňovala odpovědi. A nejhezčí místo na světě? Praha a pak údolí řeky Rokytné, kde jezdí na skautský tábor.

S klientů nejvíce úspěšných odpovědí zaznamenala paní Eichlerová a paní Hrudníková spolu s paní Veleckou.  Zajímá vás, kdo usedne do křesla pro hosta příště? Pokud se nám to povede, bude to jeden z našich ošetřujících lékařů.

 Další článek