SeneCura SeniorCentrum Šanov

Splněná roční přání dělají šanovským klientům radost

„Moje babička mi vždy v zimě, když jsem přiběhl ze sáňkování prokřehlý, položila na promrzlé tělo svoji deku s elektrickým vyhříváním. A do chvilky se mi po celém těle rozlilo krásné teplo,“ zavzpomínal aktivizační pracovník Petr Valenta na své dětství.  Když jsme v týmu přemýšleli, čím uděláme radost naší klientce Helence Škarkové, volba padla rovněž na vyhřívanou přikrývku.  Paní Helenka totiž tráví většinu času v pohodlném křesle a když se člověk nepohybuje, přijde v chladných dnech vhod přikrývka s vyhříváním. Spokojený výraz naší klientky na fotografiích svědčí o tom, že se volba ročního přání opravdu povedla.

František Procházka, další klient SeniorCentra Šanov je pověstný tím, že luští svoje sudoku téměř všude. Proto byla jeho přáním další kniha matematických rébusů.  K jeho velikému překvapení obdržel také stolní polohovatelnou lampu, aby na svá oblíbená čísla lépe viděl   Pan Procházka je galantní muž s tradičními principy společenského chování. Kromě úsměvů nám všem poděkoval podáním ruky a náznakem políbení ruky pro přítomné dámy.

Plnění ročních přání je pro nás zaměstnance jednou z pověstných třešniček na dortu naší práce. Největší odměnou je pak radost v očích klientů.

 

 Další článek