SeneCura SeniorCentrum Šanov

Koncert Kristiána Šebka aneb „Chci zůstat svůj“

V našem SeniorCentru Šanov jsme se rozhodli uspořádat koncert. Přáli jsme si pozvat někoho, kdo by nás oslovil, koho bychom znali nebo nám zazpíval známé písně, které slýcháváme v rádiích či v televizi. Díky projektu Českého rozhlasu Ježíškova vnoučata jsme se znovu spojili s firmou TE Connectivity z Kuřimi, jejíž zaměstnanci nás dříve podpořili a darovali domovu několik kusů elektroniky. Letos si tito zaměstnanci na naše SeniorCentrum opět vzpomněli a rozhodli se podpořit toto naše velké přání.

Mohli jsme tedy začít vybírat vhodného interpreta. Dali jsme hlavy dohromady a vedoucí sociální pracovnice Jana Tesařová oslovila mladého nadaného zpěváka Kristiána Šebka, který svým hlasem oslovuje své posluchače po celé ČR a vyprodává kulturní sály. Jeho hlas může mnohým posluchačům připomínat známého zpěváka, který vždy chtěl zůstat svůj.

Nastal den „D“. Do organizace koncertu se zapojilo hodně zaměstnanců. Nachystali jsme prostor, který je hodný sálu, klienti se krásně oblékli, zaměstnanci i tři naše dobrovolnice Edita, Veronika a Marcela pomohli s doprovodem méně mobilních klientů a usadili je v koncertním sále.

A koncert mohl začít. Známé písně rozezpívaly nejednoho klienta a zaměstnance. Zazněly písně z muzikálu Noc na Karlštejně, od mistra Karla Gotta Být stále mlád nebo C’est la vie, Oči má sněhem zaváté, od Elvise Presleyho Can’t Help Falling In Love či od Franka Sinatry May Way. Ke konci koncertu Kristián dokonce roztančil několik klientů a zaměstnanců. Písně byly jedinečné a neopakovatelné, budou nám dlouho v našich srdcích znít. Děkujeme za ten společně prožitý čas.

Přejeme Kristiánovi mnoho věrných posluchačů, vyprodané sály a kulturní domy po celé zemi. Ať vždy zůstane svůj a pod tíhou showbyznysu nemění svůj cíl a záměr „dělat svým zpěvem radost“. Věříme, že jsme se neviděli a neslyšeli naposledy a budeme se těšit třeba v předvánočním čase.

Díky patří také firmě TE Connectivity Kuřim a její zaměstnankyni paní Janě Křivánkové, která s námi vše projednávala a zajistila.

Předchozí článekDalší článek