SeneCura SeniorCentrum Šanov

Klientka našeho SeniorCentra Šanov oslavila krásných 100 let

„Tak a je to tady. Máme u nás další stovku!“ Projev štěstí a radosti pronesla kolegyně sociální pracovnice Lucie Čaňková. Je to naše 4. klientka, která dovršila tak úžasného jubilea. Ano, všechny čtyři jsou dámy. Muž nám zatím do naší pětice chybí.

Paní Libuše oslavila 27. 8. 2024 krásných sto let. Je to dáma, která má zdravé sebevědomí, stálý úsměv na tváři, řekne si, co potřebuje, i když nejraději dělá vše sama. Obdivuhodným vyprávěním svlažila v parném dni nejen ředitele SeniorCentra Šanov Michala Velebu, ale i vedoucí sociální pracovnici Janu Tesařovou a hlavně vzácné hosty pana starostu Miroslava Nováka, místostarostu Patrika Pařila z obce Pohořelice v doprovodu paní úřednice z obce. Milé posezení s mnoha životními zážitky oslavenkyně, milé pozornosti a dárečky vykouzlily úsměv paní Libušce.

Odpoledne jsme měli pro oslavenkyni ještě jedno velké překvapení v režii domova. Krásná narozeninová oslava s ostatními spolubydlícími, personálem a rodinou. Níže se můžete podívat na fotografie výjimečného narozeninového dne.

Předchozí článekDalší článek