SeneCura SeniorCentrum Šanov

Klientka našeho SeniorCentra Šanov oslavila 104. narozeniny

Krásné, až neuvěřitelné osobní výročí 104 let oslavila klientka SeniorCentra Šanov paní Ludmila, která je již 5. rokem klientkou našeho domova. Vždy ji potkáte s úsměvem, pochodující bez hůlky či jiné opory, kráčící denně v prostorách zahrady SeniorCentra. Denně obléká humor, optimistickou náladu a čiší energií. Její zálibou je nejen pohyb, procházky, slunění, sport a četba, ale velmi ráda si vychutná i svou denní cigaretu. Na nedostatek návštěv si rozhodně nemůže stěžovat. Navštěvuje ji široká rodina a tráví spolu čas u společné kávy.

Zaměstnanci SeniorCentra si připravili velkolepou oslavu s dortem, hořící fontánou, konfetami, květinami a drobným občerstvením na žluté budově v jídelně. Přišli poblahopřát zaměstnanci domova v čele s ředitelem Michalem Velebou, vrchní sestrou Lucií Ficovou a vedoucí sociální pracovnicí Janou Tesařovou. Důležitým hostem na oslavě byl také pan starosta obce Šanov Petr Škarek s dárky a květinou. Paní Ludmila je nejstarší občankou naší obce a i v těchto letech překypuje zdravím.

Sociální pracovnice paní Tesařová poté v rámci blahopřání řekla: „Její slova, která mi zní stále v uších na recept na dlouhověkost jsou tato: Neberte se příliš vážně! Tohle mi řekla, když oslavovala vloni své 103. narozeniny. Za Domov přejeme paní Ludmile pevné zdraví do dalších dnů a hodně elánu, tak jak je jí vlastní.“

Níže se můžete podívat na fotografie výjimečného narozeninového dne.

Předchozí článekDalší článek