SeneCura SeniorCentrum Šanov

Splněné roční přání v SeniorCentru Šanov

 

Když jsme si u nás v SeniorCentru Šanov povídali v rámci realitní terapie o novinkách ve světě i doma, aby naši klienti žili v kontextu s vnějším světem, poznamenala naše klientka paní Jiřina Strnadová: „Kdybych tak měla to naše Znojemsko, to bych věděla vše podstatné z regionu“.

Na schůzkách klíčových pracovníků, kdy tým zaměstnanců hovoří o přáních klientů, bylo jasné, že se do kolonky roční přání paní Strnadové napíše předplatné místního média Znojemsko. Pak bylo už jen otázkou času, kdy vše zařídí sociální pracovnice paní Bc. Jana Tesařová a společně s panem ředitelem Ing. Michalem Velebou, s kolegyní sociální pracovnice paní Bc. Zdenkou Kornhauserovou a aktivizačním pracovníkem Petrem Valentou dojde k slavnostnímu předání předplatného novin.

Rozzářené oči paní Jiřiny a její  poznámka: „To bych nevěřila, že se někdo bude zabývat mým přáním a dokonce se toto přání splní,“ nás přesvědčila, že plnění ročních přání přináší radost na jedné straně klientům a na druhé straně zvyšuje hodnotu práce a motivaci zaměstnanců.

Rádi budeme informovat o dalších krásných splněných přáních.

 

 

 Další článek