SeneCura SeniorCentrum Šanov

Herec Pavel Nečas v SeniorCentru Šanov

Každý z nás se jak v práci, tak v osobním životě setkáváme s mnoha lidmi. Setkání jsou různá. Některá si pamatujeme velmi dlouho, na další vzpomínáme u zažloutlých fotografií, jiné vzpomínky sdílíme se svými blízkými na rodinných a jiných setkáních. Na setkání s úžasným člověkem, hercem panem Pavlem Nečasem budeme my, obyvatelé i zaměstnanci SeniorCentra v Šanově, vzpomínat s láskou, úctou a s poděkováním velmi dlouho.

Za dodržení všech potřebných hygienických opatření nás Pavel Nečas navštívil a přivezl pro naše klienty dar, který sám z vlastní iniciativy zprostředkoval: vysoce kvalitní zdravotní polštáře od firmy TEXman z Liberce. Tomu také předcházelo zajištění finančních prostředků na tento úžasný dar.

Panu Nečasovi jsme předali poděkování a on nám podepsal „Pamětní list“, což nás také hodně potěšilo a jsme za to moc vděčni. Nezdráhal se odpovídat na zvídavé otázky týkající se jeho práce i osobního života.  Jeho krásné a úsměvné vzpomínky na kraj pod Pálavou vyvolaly v nás všech úsměvy a příjemně nás pobavily. Potěšil nás rovněž slib, že po zlepšení situace nás navštíví s několika kolegy, herci, a přivezou nám nějaké vybrané představení, nebo povídání z hereckého života.

Ještě jednou na závěr i touto formou upřímně a srdečně děkujeme Pavlu Nečasovi za tento čistý projev lidství a pozitivního a aktivního přístupu k životu. Těšíme se na další setkání s tímto skvělým člověkem!

 Další článek