SeneCura SeniorCentrum Šanov

Příprava na Zahradní slavnost SeniorCentra Šanov

O originálním a osvědčeném programu domovů SeneCura píšeme v našich článcích často. A to z několika důvodů. Na tyto hlavní „pilíře“ zábavy jsme pyšní a vždy nám přinesou, tedy teď myslím nám zaměstnancům jakýsi zvláštní, ale téměř hmatatelný pocit týmové práce a také hrdosti na to, že se společně podílíme na tomto programu. Klientům pak určitě přinášejí přesvědčení, že péče o ně a naplnění času originálními nápady je u nás na prvním místě.

O jaké programy SeneCura tedy jde? Velmi rádi plníme našim klientům „roční přání“.  Každý klient může mít přání a my mu jej v rámci možností splníme. Druhým programem je „večeře při svíčkách“, při níž pozveme rodiny klientů a pod vedením našich profesionálních vedoucích stravování se my zaměstnanci změníme na číšníky a servírky a prostor našeho SeniorCentra Šanov v pětihvězdičkovou restauraci s úžasným menu.

Dalšími z programů SeneCura je slavnostní rozsvícení vánočního stromečku a úžasná ZAHRADNÍ SLAVNOST. Každý rok zveme rodinné příslušníky obyvatel našeho Domova a ve venkovních prostorách a s naprosto dokonalým občerstvením a zábavou strávíme společně jedno krásné odpoledne a večer. Každý rok máme u nás v Šanově jiné téma slavnosti. Vloni to byly slavnosti vína a letos vše ve folklorním hávu s překvapením. Už nyní si klienti mezi sebou šeptají, jak bude oblečena vrchní sestra Dana Valachovičová a zda bude zvát klienty k této slavnosti, co připraví aktivizační tým a jejich vedoucí sociální pracovnice Jana Tesařová, někteří se zase těší na osobní povídání s ředitelem našeho SeniorCentra, panem Michalem Velebou. To vše si necháváme jako překvapení.

Už nyní se těšíme na návštěvu rodin a na společně strávený čas.

 Další článek