SeneCura SeniorCentrum Šanov

Kouzelník Waldini v SeniorCentru Šanov

Stejně jako v jiných domovech SeneCura, i v SeniorCentru Šanov přemýšlíme, čím vším bychom pobavili a naplnili volný čas našich klientů. Vedoucí sociální pracovnice paní Jana Tesařová navrhla a poté po debatě se svým týmem pozvala osvědčeného kouzelníka Waldiniho.

Sluníčko krásně hřálo a klienti se již při snídani bavili o nadcházejícím vystoupení. Pan Ivo měl za to, že by prokouknul jakékoli kouzlo, paní Vladimíra si zase přála být asistentkou kouzelníka. Těch bylo nakonec opravdu hodně, klientů i zaměstnanců.

A jaká kouzla jsme viděli? Snad nejzajímavější byla přeměna padáku na zádech pomyslného pasažéra letadla na věšák se šátky, jiným se více líbilo kouzlo s uhodnutím čísel. Ostatně to přeci není důležité, jaké číslo bylo to nej. Pobavili jsme se krásně, vystoupení alespoň na malou chvíli přilákalo kolemjdoucí kolegy, i dělníci na blízké stavbě na chvilku přerušili svoji práci.

Na závěr jsme se dohodli s obyvateli našeho domova, že se do příště naučíme sami nějaké kouzlo a vystoupíme s ním před hosty na některé z akcí našeho SeniorCentra.

Také v následujících dnech čeká klienty překvapení v podobě znojemské country kapely. Tak uvidíme, kdo z nás si vzpomene na písničky, jež se zpívali také u táborových ohňů, na chatách a při letních setkáních.

 Další článek