SeneCura SeniorCentrum Šanov

Křeslo pro hosta s panem Ing. Michalem Velebou, ředitelem našeho domova

K velké radosti klientů našeho SeniorCentra v Šanově usedl tentokráte do pomyslného křesla pro hosta nový ředitel domova pan Ing. Michal Veleba, který je ve své funkci necelé tři měsíce. Cílem organizátorů tohoto povídání tedy týmu aktivizačních pracovníků bylo představit pana ředitele. Kolega Petr Valenta pokládal oblíbené tradiční otázky „křesla“, jako například: „Kam byste se rád podíval do světa a proč, jaké jídlo máte rád, co děláte ve volném čase, jaké jsou plány našeho domova do budoucna.“
Dozvěděli jsme se, že se chystá propojení všech třech budov našeho SeniorCentra, že se ještě upraví a zkrásní stolování našich klientů. Také, že pan ředitel by rád navštívil Kanadu, kam ho láká její nádherná příroda. Také to, že má rád svoji rodinu, které se věnuje. A čemu se ještě věnuje? No přeci svému vinohradu, byl by prý rád, kdyby jednou uměl „udělat“ opravdu dobré víno. A víte, že prý jako nic ujede i sto kilometrů na kole? To je jen dobře. Náročná práce ředitele domova vyžaduje i dobrou kondici, umění vypnou hlavu a relaxovat.
Zajímavé na dnešním křesle pro hosta bylo i to, že vzhledem k počasí, kdy jsme nepřesouvali klienty ze tří budov do jedné, jsme rozhovor a otázky absolvovali třikrát. Vždy jsme našli něco nového, nový úhel pohledu, doplnění.
SeniorCentrum Šanov tímto příjemným setkáním přivítalo nového ředitele. Klienti si mezi sebou po rozhovorech povídali, že je to osoba profesionálně zdatná s dobrým srdcem, humorem a nadhledem.
A co nás čeká u nás doma příště?  Kvíz na téma“ česká a světová kuchyně“.

 Další článek