SeneCura SeniorCentrum Šanov

Vaše ohlasy na "Večeři při svíčkách"

Zpětné vazby na naše unikátní „Večeře při svíčkách“, které probíhají ve všech domovech skupiny SeneCura, jsou opravdu velmi pozitivní a my za ně děkujeme. Pro nás všechny je to velká motivace a zároveň pocit, že to co děláme je správné a smysluplné, a že tím naplňujeme naše motto – Život pokračuje s námi!

Vaše zpětné vazby: 

Dobrý den,
zdravím Vás z Mikulova, večeře při svíčkách se nám moc líbila, byly jsme přímo nadšené, máte náš velký obdiv, že po tak náročném dni, kdy musíte uspokojovat vrtochy našich babiček a dědečků, se ještě večer dokážete usmívat a být plni síly.  Jídlo bylo vynikající, obsluha vzorná, od nás máte 1 s hvězdičkou, několikrát podtrženou.
Přeji Vám krásné dny a těšíme se na další setkání s Vámi.
Ludmila S.

 

Dobrý den,celá akce byla moc pěkná, pečlivě a do detailů připravená. Jídlo a komplet menu včetně vaší obsluhy výborné. Bylo to pro maminku hezké slavnostní vytržení z každodenních rituálů. Užili jsme si společně strávený čas. Ještě jednou děkujeme za přípravu a pozvání.
Zdraví Jiří K.

 

Dobrý den,
Akce jsem se s tatínkem zúčastnil. Byla velmi povedená a profesionální. Úroveň jídla a servisu excelentní, velmi přátelská a pohodová atmosféra. Byla to velmi povedená akce, příště se pokud možno rád zúčastním, včetně dalších členů rodiny.
Zdravím
Marek D.

 

Dobrý den,
za vaši akci ,,Večeře při svíčkách“, bych Vám chtěla moc poděkovat byla přátelská, rodinná, vkusná a milá, velice se nám líbila. Obzvlášť se nám líbilo zapojení všech Vašich zaměstnanců, kteří navodily příjemnou a domácí atmosféru. Myslím, že jste potěšili všechny zúčastněné, je to zážitek, na který rádi vzpomeneme. Pořádání podobných akcí  potěší a budou vždy vítány.
S přátelským pozdravem Lenka V.

 

Dobrý den.
Ještě jednou Vám všem děkujeme za báječnou večeři,  kterou jste pro své chráněnce  a jejich rodiny připravili. Cítili jsme se u Vás příjemně a byl to pro nás všechny velký zážitek. Vaší práce si velice vážíme.
S pozdravem K.

 

Dobrý den,
večeře se nám velice líbila. Krásná,  přátelská atmosféra,  velmi chutné jídlo a výborná obsluha. Co víc si můžeme přát. Spokojený byl i náš tatínek a  to bylo pro nás to nejcennější. Ještě jednou moc děkujeme.
K.

 

Vaše akce, Večeře při svíčkách se nám velice líbila. Vše bylo nádherně zorganizované podtržené příjemnou hudbou.
Děkujeme  Ch. Irena

 

 Další článek