SeneCura SeniorCentrum Šanov

Testovali jsme televizní osobnosti a pořady

Tradičně jednou za měsíc si mohou naši klienti vyzkoušet, jaké znalosti mají v určitých oblastech. Tentokrát se tématem kvízu staly televizní osobnosti a pořady. Vzhledem k dešti se toto soutěžení uskutečnilo na jednotlivých budovách.

A jaké byly otázky? Kolik si pamatujete nejstarších televizních pořadů, co vše dělá Večerníček ve své znělce, kolik televizních seriálů si pamatujete?  A samozřejmě mnoho dalších témat k povídání.  Aktivizační pracovníci povzbuzovali jednotlivé týmy a důležitá byla i motivace ve formě višňového dortu se šlehačkou. Díky rozsáhlým vědomostem paní Hladké a paní Vackové v zadané oblasti zvítězilo družstvo zelené budovy. Příští kvíz bude doufáme již za lepšího počasí a soutěžící týmy se střetnou osobně.

A co nás čeká v následujícím období?  Tak například tradiční oslava narozenin, ale také návštěva knihovny nebo zajímavá ochutnávka, kdy budeme nabízet našim klientům nakládané sýry.

Nejvíce se všichni zaměstnanci i klienti těší na úžasnou Zahradní slavnost, která je jedním ze základních pilířů programu domovů SeneCura. Srdečně jsou zváni rodinní příslušníci a další hosté. Na programu této slavnosti bude mimo jiné módní přehlídka a několik dalších překvapení.

 

 

 Další článek