SeneCura SeniorCentrum Šanov

Týden plný ročních přání v SeniorCentru Šanov

Máme velkou radost, když můžeme některého z našich klientů obdarovat něčím, co si sám přál a vymyslel, nebo jej vzít na výlet například do jeho oblíbené vesnice a hospody.

To se také stalo v případě milého klienta SeniorCentra Šanov pana Ivoše Doležala. V jeho domovské obci v Řicmanicích na něj čekal jeho syn. Po procházce obcí a pohledu na rodinný dům pana Doležala už kroky směřovaly k místu, kde ho čekali jeho kamarádi –  do místní hospody. Neviděli jsme dojemnější setkání a přivítání několika starých pánů, s jejichž osudy jsme měli možnost se v kostce seznámit.  Rozzářené oči, úsměvy, objetí a vzpomínání.  Tento krásný den pana Ivoše také doprovázely dámy z našeho domova: paní Brychtová, paní Nováková a naše vrchní sestra Dana Valachovičová.  Úžasný den naplněný pohodou a skutečným splněným přáním.

Splněná přání u dalších našich klientů měly jiný ráz a charakter. Pan František Pařízek a paní Antonie Klimtová po konzultaci s rodinou dostali od nás vyhřívanou deku, která jim vzhledem k trvalému pobytu na lůžku a pocitu chladu přispěje ke zkvalitnění života.

Těšíme se na další krásná přání a radost v očích našich klientů, což  jsou výsledky jednoho z hlavních programů Domovů SeneCura.

 Další článek