SeneCura SeniorCentrum Šanov

Do SeniorCentra Šanov se vrátil Ježíšek i v lednu

V našem SeniorCentru Šanov  na  jihu Moravy  probíhají oslavy všech svátků tradičně, abychom naplnili skutečný obsah slova DOMOV. Využíváme všech možností  ke zlepšení  kvality života našich obyvatel a k splnění jejich přání. Naše vedoucí sociální péče paní Bc. Jana Tesařová využila projektu Ježíškova vnoučata a v období  Vánoc  zajistila několika klientům krásné dárky. K jejímu překvapení  se Ježíšek ozval i v lednu a pan Zděnek Jobánek dostal krásné domácí kino. Ozvala se také firma TE Kuřim, její  zástupkyně paní Monika Kuncl s doprovodem přijela dnes a předala další veliké televizory, jeden z nich pro pana Miroslava Žažu,  tři přehrávače DVD ,  jeden notebook k volnočasovému využití a další pomůcky k aktivizaci.

Předání dárků proběhlo za přítomnosti našeho pana ředitele Ing. Michala  Veleby. Ten dárcům poděkoval, předal květiny a Děkovný list a pozval hosty na oplátku na letní zahradní slavnost. Zdá se, že dnešní setkání nebude jednorázovou záležitostí.

Teď čeká nejvíce práce našeho pana správce Pavla Ležáka  při instalacích televizí  a přístrojů. Klienti se totiž těší na velkou obrazovku a zážitek při sledování filmů a pořadů. Jmenovaný pan Jobánek  má  svou  velkou sbírku válečných filmů, doufáme ve společné sledování a povídání v rámci reminiscence.

Čas běží jako bláznivý nejen v písničce Karla Gotta, po každé akci si povídáme s klienty o tom, co nás ještě čeká. Dnes jsme se nejvíce zdrželi u tématu únorové ochutnávky. A víte proč.? Bude tradiční zabijačka se vším všudy.

 Další článek