SeneCura SeniorCentrum Šanov

Pěvecký a hudební koncert ZUŠ přinesl nevšední zážitek

Pravidelně  navštěvují naše SeniorCentrum Šanov žáci, studenti a pedagogové Základní umělecké školy v Hrušovanech nad Jevišovkou a pokaždé s jiným programem.  Tentokráte to byl program pěvecký a hudební. Měli jsme možnost  zažít  atmosféru koncertu, jako kdybychom skutečně seděli v koncertním sále.  Nás velmi těší, že v  publiku  seděli  nejen naši klienti s hudebním vzděláním nebo životním zaměřením, ale také ti, jež měli zájem  o pohlazení tóny.

Pan MUDr. Odehnal se zmínil o tom, že pěvecká vystoupení jsou na vysoké úrovni a ocenil práci pedagogů. Paní Velecká s naší  paní  vedoucí  sociální péče  Bc. Janou  Tesařovou potěšeně zkonstatovaly, že je krásné vidět děti   jak ročník od ročníku vyzrávají pod zkušeným vedením v mladé umělce.

Snad nejvíc zaujalo vystoupení všech čtyř účinkujících děvčat, jejichž  hlasy se spojily v jeden silný pramen tónů,  který rozezněl a rozvibroval  celou místnost i nás samotné.

Vždy po vystoupení nebo návštěvě dětí se nám nechce odejít a je krásnou tradicí závěrečné společné focení, podávání rukou, děkování.

Na další vystoupení ZUŠ se můžeme těšit v dubnu a budou to žáci, kteří se účastní celostátních soutěží  ve svých oborech. Moc se na ně těšíme.

V následujících dnech nás čeká křeslo pro hosta s malířkou Erikou Řezníčkovou.

 Další článek