SeneCura SeniorCentrum Šanov

Kosmetický salon v Šanově

Jednou žena, celý život žena. Stačí připravit do programu „kosmetické dopoledne“ s masážemi, relaxačními koupelemi nohou a ihned je celá společenská místnost plná obyvatelek naše domova.

A že si masáže, dokonce i pleťovou masku, vychutnali i někteří muži? No nezbývá než dodat BRAVO a uznat jejich odvahu a schopnost se vyrovnat dnešním mladým mužům. Některým.

Dnešní volnočasový program byl původně naplánován v altánku a pod širým nebem, pod romanticky zamračenou oblohou, ale počasí se rozhodlo mít jinou tvář a my se přesunuli do vnitřních prostor domova. Jinak ale celý dopolední program byl dodržen. Příště jej vylepšíme o „pořadník“ na jednotlivé procedury.  Možná bychom měli zařadit na závěr dne také masáž aktivizačních pracovníků. Však to také paní Alenka, paní Marie a paní Vladimíra, navrhovaly.

Pleťových masek bylo několik druhů a dámy si vybíraly dle typu pleti, koho bolely nohy zvolil vodní masáž nohou a nebo masáž obličeje nebo šíje. K tomu nezbytné reminiscenční povídání.  Pamatujete si, dámy, kolik stál kadeřník v dobách vašeho mládí? Jakou značku měl váš vysoušeč vlasů? A jak jste se připravovaly například na ples?

Celé dopoledne uteklo rychle a my už víme, že kosmetické dopoledne není a nebude pouze jednorázovou akcí.

Příště nás čekají již prázdninová témata například kvíz a křeslo pro hosta.

 Další článek