SeneCura SeniorCentrum Šanov

Oslava 100. narozenin v SeniorCentru Šanov

Pravidelně jednou za měsíc slavíme s obyvateli našeho domova společně narozeniny těch, jež mají v daném měsíci své výročí.  Tentokrát si zvláštní přístup rozhodně zasloužila oslava 100. narozenin naší klientky, paní Ludmily Plochové. Oslava proběhla v příjemném prostředí Kafé&Baru Náš bar v Hrušovanech nad Jevišovkou a přijeli na ni všechny tři její děti, což pro bylo pro naši klientku překvapením.

Za náš domov přišla vrchní sestra paní Dana Valachovičová a vedoucí sociální pracovnice domova, paní Bc. Jana Tesařová.  Nejprve přípitek s italským sektem a zpíváním přání, potom už předání tenisové rakety a míčků. Vždyť paní Ludmila celý život hrála tenis a byla objevitelkou mnoha talentů! Naše oslavenkyně má kromě sportovního nadání i to výtvarné. Aktuálně s ní připravujeme již několikátou autorskou výstavu jejích obrázků v našem SeniorCentru.

 

Kromě oslavy narozenin proběhlo i další setkání klientů při Mši svaté, které se zúčastnilo 50 věřících. Otec Pavel přilákal svým srozumitelným výkladem slova božího snad rekordní počet klientů. Kromě svých kázání při mši se otec věnuje také těm, kteří na mše nechodí, a při jeho návštěvách rozmlouvá se všemi obyvateli a vyslechne jejich prosby a přání.

Další skvělou zprávou uplynulého týdne je také fakt, že náš domov získal novou dobrovolnici v podobě slečny Elišky s jejím terapeutickým psem  Airin.  Mnoho našich klientů mělo velkou radost z návštěvy nového čtyřnohého kamaráda a již se těší na další!

 Další článek