SeneCura SeniorCentrum Šanov

Zákaz návštěv v SeniorCentru Šanov

Vážení rodinní příslušníci,

na základě zhoršené epidemiologické situace zavádíme v našem SeniorCentru ZÁKAZ NÁVŠTĚV s platností od 22. 9. 2020.

Cílem tohoto mimořádného opatření je provést kroky nezbytné ke zpomalení šíření nemoci COVID19 a ochránit tak rizikovou skupinu obyvatel.

Jsme si plně vědomi toho, že v našich domovech pečujeme o vaše blízké, kteří patří do skupiny ohrožených osob. Je naším nejvyšším zájmem a povinností je možnými preventivními opatřeními maximálně chránit. Ujišťujeme vás, že společnost SeneCura aktuální situaci neustále sleduje a vyhodnocuje.

Uvědomujeme si, že udržování kontaktů s rodinou je pro naše klienty a jejich psychickou pohodu naprosto zásadní. Proto vám pro vaši informaci opakovaně zasíláme přehled možností, jak se s naším SeniorCentrem a s vašimi blízkými spojit:

Komunikace

o    Své blízké můžete kontaktovat telefonicky tak jako doposud,

  • můžete využít možnost video-hovorů s použitím aplikace Skype.

Pro bližší informace, prosíme, kontaktujte Bc. Janu Tesařovou, DiS. (vedoucí sociální pracovnici) a to v pracovní dny od 7 do 14 hodin. Skypové video-hovory jsou možné pouze po domluvě den předem, v pracovní dny od 9 do 15,30 hodin.

Získávání informací 

V případě změny zdravotního stavu vašeho příbuzného vás budeme aktivně informovat. Informace můžete získat také u  vrchní sestry: 725 499 099

  • aktuální informace o opatřeních a aktivitách v našem domově vám nově budeme zasílat také v podobě informačního e-mailu 1x týdně.

Předávání osobních věcí

Předat osobní věci je možné denně od 8 hodin do 17 hodin. Předání věcí proběhne před vchodem jednotlivých budov našeho SeniorCentra. Prosíme, kontaktujte sesterny jednotlivých budov.

Budova červená – 737 191 035

Budova zelená – 725 499 544

Budova žlutá – 702 451 811

Pobyt mimo zařízení vašeho blízkého nedoporučujeme.

Skupina SeneCura průběžně sleduje všechny zprávy o šíření koronaviru a bude i nadále přijímat nezbytná opatření doporučená úřady tak, aby v co nejvyšší míře předešla riziku infekce a chránila tak zdraví vašich blízkých i zaměstnanců domova.

Děkujeme vám za pochopení a respektování tohoto mimořádného opatření.

Tým SeniorCentra Šanov

 Další článek