SeneCura SeniorCentrum Šanov

Oslava svátku žen v SeniorCentru Šanov

8. březen je tradiční oslavou Dne žen. Naše klientky vnímají většinově tento den jako jejich svátek a nám mužům pracujícím v Domově, především panu řediteli panu Ing. Michalovi Velebovi, správci budov panu Pavlovi Ležákovi a aktivizačnímu pracovníkovi Petrovi Valentovi, připadá každoročně důležitá role a úkol předat každé dámě, každé klientce SeniorCentra v Šanově krásnou květinu – letos konkrétně gerberu.

A jaké byly reakce obyvatelek SeniorCentra? Tak například paní Marie, tušíc předání květin, ráno trvala na sváteční garderobě a účesu, paní Božena si připravila i speciální poděkování v podobě básničky a paní Vladimíra zavzpomínala na dřívější oslavy tohoto svátku a karafiáty a muže v restauračních zařízeních.

Na žluté budově našeho SeniorCentra byla k odpolední kávě sklenička vína a určitě i ostatní budovy nezůstaly pozadu. Kromě  tradičního  programu, jako je pravidelné ranní cvičení, uvedení do nového dne, se povídání stočilo na další  vzpomínky.

Obrovská gratulace k MDŽ směřovala i ke všem zaměstnancům něžného pohlaví, kterých si vážíme a na něž nemůžeme s oslavou svátku zapomenout. Dámy dostaly kytičku a letos speciální praktický dárek – Sadu bylinek od  Bylinky s.r.o. Suchohrdly u Miroslavi, které – jak doufáme – jim zpříjemní každodenní snídani a dodají nezbytnou část energie, kterou v současnosti pro svoji práci potřebují.

Takže dámy, vše nej a za rok opět oslavíme MDŽ!

 

Děkujeme Bylinkám s.r.o. Suchohrdly u Miroslavi za pomoc.

 Další článek