SeneCura SeniorCentrum Šanov

Zvěřinové hody v SeniorCentru Šanov

SeniorCentrum Šanov je zapojeno do báječného projektu „Ježíškova vnoučata“. V rámci tohoto projektu se na přání našich klientů, tedy uspořádat zážitkový kulinářský program, ozvala Škola vaření Kuliner pana Jana Rimplera z Brna. Shodou okolností se nám podařilo realizovat jeho návštěvu až nyní.

S velkou radostí chceme říci, že tato originální akce byla opravdu pomyslným zlatým hřebíčkem na závěr letošního Ježíška. Čtyři ochutnávkové zvěřinové chody, přičemž jedna kulinářská specialita byla připravována přímo před námi, nám opravdu vyladily chuťové pohárky. Slovní doprovod mistra kuchaře byl hoden televizní hvězdy. Však také pan Rimpler v televizi často vystupuje.  Ze čtyř nabízených chodů zvítězila šípková omáčka s dančím masíčkem a s domácím hrnkovým knedlíkem.

Na závěr nám udělal mistr kuchař velikou radost tím že řekl: “Tak báječný sehraný tým jsem ještě nikde neviděl!“ Inu náš Šanov…

Šéfkuchaře naši klienti a personál vyprovodili dlouhým potleskem. Honzovi Rimplerovi tímto velmi děkujeme a přejeme vše dobré nejenom v jeho podnikání, ale i v osobním životě.

 Další článek