SeneCura SeniorCentrum Šanov

Šanovský týden

Dovolte nám, abychom Vám představili uplynulý týden u nás v Šanově, respektive jeho program. Rád začnu povídání těmi většími akcemi. Ve středu jsme si užívali společně tradiční ochutnávku šťáv a nápojů, vhodných pro toto léto. Odpoledne pak další skupina klientů cvičila pod vedením fyzioterapeutky paní Milady v klimatizovaném prostoru.

V pátek, tedy dnes jsme pozvali především dámy k povídání o péči o pleť a aplikaci několika druhů pleťových masek. S potěšením konstatujeme, že si toto dopoledne užívali. Ve stejný čas potom naše externí spolupracovnice navštívila se svými čtyřnohými kamarády /tedy canisterapie/ klienty na pokojích a na lůžku.

No a ostatní dny? V pondělí jsme cvičili s týmem aktivizačních pracovníků na všech budovách, v úterý jsme měli na programu vše, co probere a osvěží paměť našich obyvatel a ve čtvrtek se naši klienti na chvíli změnili ve spisovatele a tvořili příběh/tedy dramaterapie/. Tento příběh jsme pak viděli každý svýma očima a svým pohledem. A o tom to u nás v Šanově je. Nabízíme škálu činností a každý si vybere, co ho zajímá. A ti, co jsou na lůžku, rádi navštívíme individuálně. Věříme, že i čtenáři příspěvku by si z naší nabídky vybrali.

 

 Další článek