SeneCura SeniorCentrum Šanov

Kosmetika splněným ročním přáním pro klientky SeniorCentra Šanov

Přece každá žena si přeje být i v pozdějším věku krásná. Ošetřující personál našich klientů často slýchává, co by se klientkám líbilo, co by si přáli. Snaží se všem klientům zajistit komfort a zlepšit jim tak kvalitu života. Některé klientky se snaží neustále vylepšovat svůj vzhled a „jít s dobou“. No a potom stačí „pouze“ dobrý nápad a iniciativa z řad pečovatelů, která ve finále vyústila v oslovení paní Šárky Berkové, která provozuje ve Znojmě salón SB permanent and cosmetics.

Paní Berková se zadání s radostí ujala a 1. prosince se objevila na našem Domově. Byla velmi vstřícná, dovezla příslušné komponenty tak, aby klientky nemusely nikam cestovat a překvapení bylo „na cestě“.

Paní Berková provedla na žádost klientek permanentní make-up obočí v rámci daru i s korekcí pro naše klientky paní Dvořákovou a paní Konečnou. Klientkám byl vytvořen jemný tvar s barvou vhodnou k tónu a typu jejich pleti. Klientky si proceduru velmi užívaly a nemohly se dočkat výsledku.

Jejich nadšení při pohledu do zrcadla bylo k nezaplacení, protože si splnily něco, co velmi chtěly a pro nás to byl jasný signál, že jsme se vydali tím správným směrem.

Děkujeme jménem klientek paní Šárce Berkové za její iniciativu a práci a pečovatelům za další dobrý nápad. Udělali jsme tak společně opět další dvě klientky šťastnější!

 Další článek