SeneCura SeniorCentrum Šanov

Zahradní slavnost SeniorCentra Šanov

Ve čtvrtek 22. června od 14:30 proběhla v prostorách SeniorCentra v Šanově tradiční Zahradní slavnost. Jedná se o každoroční akci, kdy v prostorách naší zahrady probíhá tematické setkání našich klientů s rodinnými příslušníky, zaměstnanci a pozvanými hosty.

Tentokrát se Zahradní slavnost nesla v duchu „Setkání u cimbálu“. K poslechu a k tanci zahrála cimbálová kapela CM Dyjavan ze Znojma. Pohoštění připravili kuchaři SeniorCentra, k dispozici byl raut včetně chlazených nápojů, zmrzliny a dalších pochutin. Počasí bylo velmi teplé, takže jsme využili každého stinného koutu naší zahrady včetně pergol.

Po úvodním slovu pana ředitele a představení programu následovala divadelní scénka, kterou si připravili zaměstnanci SeniorCentra společně s klienty, dále proběhla módní přehlídka zaměstnanců a klientů, která byla zaměřena na kostýmy různých profesí a byla příjemným zpestřením programu. Krásné folklorní tóny cimbálky doplnilo povedené vystoupení mažoretek z Božic pod vedením paní Kočí a paní Vidové. Pro přítomné děti byl připraven animační program v formě dílniček, vířivky, skákacího hradu, atd. Volná zábava pokračovala do pozdních odpoledních hodin.

Účast pozvaných hostů, rodin, klientů i zaměstnanců byla hojná, jsme velmi rádi, že se celá akce podařila a už se všichni těšíme na další ročník. Velké poděkování patří všem, kteří se na akci podíleli a všem, kteří ze letošní Zahradní slavnosti zúčastnili.

 Další článek