SeneCura SeniorCentrum Šanov

Vánoční poselství ze SeniorCentra Šanov

„Jéé, vy to tady máte hezký, jéé a tak pěkně vyzdobený a voňavý, to se všichni máte!“, slýcháváme během roku od návštěvníků našeho Domova a nyní v období před Vánocemi obzvlášť. Ano, chceme, aby se v našem SeniorCentru všichni cítili dobře, a tak neváháme si jej s klienty a zaměstnanci řádně vyzdobit.

Stejně tak letos před Vánocemi začaly prostory našeho domova pomalu nasávat vánoční atmosféru, a to nejprve rozsvěcením vánočního stromku v parku za přítomnosti pana Starosty a otce Pavla a pečením cukroví s klienty. Zaměstnanci také ozdobili jednotlivé budovy a teprve nyní těsně před Vánocemi jsme nazdobili živé stromky v interiérech, aby nám dlouho vydržely.

V rámci mezigeneračního setkávání nás letos potěšily děti z prvního stupně základní školy v Dyjákovicích a jejich paní učitelky. Nachystaly si krásné pásmo vánočních koled a nakonec rozdaly našim klientům přání. Jsme velmi rádi, že se dodržela tradice a díky panu Širokému jsme byli z těch, kteří mohli od skautů obdržet Betlémské světlo a šířit jeho sílu.

Vánoce se blíží, ještě poslední dárečky, poslední úkoly, poslední přání. V neděli štědrovečerní kapr, samozřejmě i pro klienty na Domově a svátky klidu nás všechny obejmou, aby odešly tak rychle a klidně, jak jenom přišly.

V období Vánoc jsme na sebe nějak zvláštně hodní a milí, všimli jste si? Co že jsme si to přáli loni? Zdraví, štěstí, boží požehnání? Ano, určitě takto nějak, teď jsme zase o rok moudřejší, takže by naše přání mohlo znít třeba takto:

Přejeme všem pevné zdraví, ty správné lidi kolem sebe a úsměv na rtech!

Předchozí článekDalší článek