SeneCura SeniorCentrum Šanov

Silvestr v SeniorCentru Šanov

V Seniorcentru v Šanově si klienti připomněli silvestrovské oslavy se vším, co k tomu patří. Již při plánování prosincových akcí klienti zavzpomínali na jejich často veselé vítání Nového roku a vyjádřili přání si to připomenout. Výzva zazněla z úst paní Boženky: „To byste se divili, co vydržíme!“

V pátek 29. 12. jsme si společně s klienty připravili očka, kterých bylo neuvěřitelných 325 kusů a konfety na simulovanou půlnoc. Odpoledne se klienti začali scházet v jídelně, kde bylo již vše nachystáno na oslavy příchodu Nového roku. Všem to náramně slušelo, především však jejich úsměvy, které měli na tvářích. Zábavu si tvořili sami návštěvníci veselými rozhovory mezi sebou, a když se náhodou stalo, že bylo chviličku ticho, vyplnili jsme ho historkami z předešlých silvestrů. Hrály se zábavné hry, zpívalo se a tančilo.

Když už byla venku úplná tma, minutu před dvanáctou, nachystalo se šampaňské a klienti si nasadili party kloboučky. Někteří si přinesli i svoje frkačky. Společně jsme odpočítali půlnoc, bouchli šampaňské a Nový rok jsme, místo ohňostroje, přivítali pěkně postaru hlasitým cinkáním tamburín. Popřáli jsme si do dalšího roku hlavně pevné zdraví, hromadu štěstí, dva tucty lásky a zbytek večera pokračovali ve stejném duchu.

Klienti byli spokojení a oslavu si opravdu užili.

Předchozí článekDalší článek