SeneCura SeniorCentrum Šanov

Víkendy plné života v SeniorCentru Šanov

Líčení, péče o vlasy, kosmetika, lakování nehtů, manikúra, příprava chlebíčků, jednohubek, obložených mís, smažení amolet a palačinek, karetní turnaje… Co mají tyto různorodé činnosti společného? To vše u nás v SeniorCentru Šanov běžně probíhá v rámci jednoho obyčejného víkendu.  Na každé z budov našeho domova, tedy na žluté, zelené a červené nabízejí pečovatelé a zdravotní sestry každý víkend jiné volnočasové aktivity a nelze ani říci, že by některá z nich byla oblíbenější.  Navštívíte-li někoho ze svých blízkých za dodržení potřebných zásad, může vás o víkendu překvapit vůně palačinek, nebo tabule výsledků karetního turnaje, nebo také to, že vaše maminka či babička bude v právě v péči o své nehty a překvapí Vás novou jemnou barvou odpovídající jejímu věku a vkusu.

Rádi dodáváme, že ti z klientů, jež mají v hledáčku svých zájmů jiné potřeby jako například procházka s doprovodem, nebo tiché posezení u knihy, nebo také sledování mše na televizi NOE (jejich rozpis je klientům k dispozici),tak také to vše je možné.

Pondělí a dny následující je pak přivítají cvičením pro zájemce, pečením jablečného koláče s posypkou a příprava masek na výtvarnou výstavu. Ano, každý měsíc pořádáme vlastní autorskou výstavu z prací klientů. O této výstavě a o tom, jak vznikala, Vás rádi budeme informovat v dalším článku.

 Další článek